LUHTA

O kategoriji
LUHTA

Luhta je finska blagovna znamka oblačil, obutve in izdelkov za dom, z dolgoletno tradicijo, saj je bila ustanovljena že leta 1907. Je moderna in modna znamka, ki ponuja različne produkte za aktivni kot tudi bolj sproščeni življenjski slog.

V kolekciji najdete oblačila, oblikovana za bolj intenzivne aktivnosti v naravi, pa vse do oblačil, ki so multifunkcijska in športnega videza, ter primerna za bolj urbano okolje. Ponujamo vam različne moške in ženske jakne, majice, jopice in puloverje ter poletne čevlje

Kolekcija ponuja velik spekter oblačil atraktivnega dizajna, s poudarkom na kakovostnih materialih in tehnologijah, ki nudijo ustrezno zaščito tudi v slabšem vremenu. Oblačila znamke Luhta so primerni tako za sproščen sprehod in kavo v mestu ali pa za skok na bližnji hrib, kjer ste brez skrbi tudi, če vas ujame dež.

Artikli so premišljeno in funkcionalno oblikovani, da zagotavljajo visoko zaščito pred zunanjimi vplivi, hkrati pa omogočajo udobje in svobodo pri gibanju.

Izdelki za dom Luhta Home pa vam v domačem okolju pričarajo pravo skandinavsko vzdušje z svojimi vonjavami, hkrati pa ponosno poudarimo, da so okolju prijazni in ekološki, saj so izdelani iz naravnih materialov, pakiranje pa ne vsebuje plastike.

Filtri

20 elementov

na stran

20 elementov

na stran