ICEPEAK

O kategoriji

ICEPEAK

Icepeak je priznana finska blagovna znamka oblačil in obutve, primernih za pohodništvo, smučanje in prosti čas. Začetki znamke v letu 1996 so bili osredotočeni bolj na zimske športe, predvsem smučanje, kar pa so z leti prenesli tudi na druge zunanje dejavnosti in prostočasne aktivnosti.

Cilj znamke Icepeak je, da uporabniku zagotovijo visokokakovosten produkt, kar pomeni, da so oblačila udobna in omogočajo maksimalno svobodo gibanja, poleg tega pa tudi topla, brez da bi na ta račun izgubljali parapropustnost. Uporabljajo visokotehnološke materiale in tehnologije, ki zagotavljajo, da imajo oblačila in obutev optimalno zaščito v različnih vremenskih pogojih.

Kolekcija ponuja velik izbor funkcionalnih in kakovostnih artiklov, primernih za različne športne dejavnosti, prosti čas in vsakdanjo rabo. V naši trgovini se oblečete od glave od pet, v udobne pohodne hlače in kakovostno jakno z visoko zaščito, poleg tega pa vam ponujamo še majico, jopico ali pulover v ujemajoči se barvni kombinaciji, in ste pripravljeni na nove podvige.

Filtri

38 elementov

na stran

38 elementov

na stran