Varovanje podatkov

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov


Na brezplačna e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju.

Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-2).

Vsebina e-obveščanja


Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani FREELIFE - Tea Košnjek s.p. kot so prodajne akcije, popusti, ugodnosti in o novostih. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje FREELIFE - Tea Košnjek s.p.

Soglasje za uporabo podatkov za:


  • Pošiljanje ponudb
  • Pošiljanje e-novic po e-pošti
  • Telefonsko klicanje

Obdelava podatkov


E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave na prejemanje e-obvestil na spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da podjetje FREELIFE - Tea Košnjek s.p. obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje FREELIFE - Tea Košnjek s.p. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo podjetje FREELIFE - Tea Košnjek s.p. skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Odjave


Posameznik ima skladno z ZVOP-1 pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da podjetje FREELIFE - Tea Košnjek s.p. osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo podjetje FREELIFE - Tea Košnjek s.p. v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno onemogočil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil.

Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Nastavitve« kjer izberete želeno kategorijo. V kolikor se želite odjaviti od prejemanja e-obvestil, kliknete na polje »Odjava«, in sledite postopku odjave.

Spoštujemo vašo zasebnost


Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.