Lifestyle oblačila

O kategoriji

URBANO

Že vrsto let se naš prosti čas prepleta z aktivnostmi urbanega okolja in tistimi v naravi, medtem ko so trendi oblačenja temu prilagojeni. Urbana oblačila nam tako ponujajo po izgledu pridih trendovsko urbanih modnih trendov na eni strani, in športni funkcionalnosti na drugi strani. Tako greste lahko v njih na družabno pijačo v mestnem parku, se sprehodite na bližnji hrib, ali pa si dovolite, da se v njih dobro počutite na dnevnem izletu.

Zelo dobro nam je zadnja leta poznana blagovna znamka ICEPEAK, ki z svojo odlično kombinacijo med vrednostjo in uporabnostjo osvaja srca uporabnikov. Ob ponudbi majic, kratkih in dolgih hlač, puloverjev ter soft-shell jaken lahko vsakdo najde svojo kombinacijo za prijetno preživljanje prostega časa.

Čeprav manj znana pri nas, je ponudba blagovne znamke RUKKA zelo dobro poznana med kolesarji in motoristi, z svojo tradicijo v kvaliteti in cenovni ugodnosti pa preseneča tudi v ponudbi oblačil, ki jih uporabljamo v našem prostem času.

Pred leti smo si še težko predstavljali biti oblečeni v nekaj, kar je smetilo naše okolje, danes pa je s pomočjo različnih tehnik reciklaže možno tudi to. Ena prvih, ki uspešno predstavljajo tak razvoj, je blagovna znamka TORSTAI, ki ponuja privlačno linijo ženskih oblačil za urbano preživljanje prostega časa iz delno ali v celoti recikliranih materialov. Včeraj zavržena plastična steklenica, danes trendi ženska majica, pajkice, hlače, jopica, pulover, trenirka ali obleka.

Filtri

80 elementov

na stran

80 elementov

na stran