Tek

O kategoriji

TEK

Tek je osnoven način gibanja telesa s katerim izboljšujemo tako fizično kot psihično zdravje. Je vadba za celo telo saj z njim krepimo tako noge kot jedro in zgornji del telesa. Dokazano vpliva na izboljšanje srčno-žilnega sistema, znižuje skupni holesterol v krvi, povečuje gostoto kosti, izboljšuje imunski sistem ter uspešno znižuje stres, saj tek lahko zniža raven kortizola, hormona stresa, ter nam tako omogoči, da smo bolj sproščeni in zadovoljni.

Z razvojem in priljubljenostjo teka se razvijajo tudi tekaška oblačila in dodatki, zato smo na naši spletni strani poskrbeli za pester nabor najboljših artiklov priznanih blagovnih znamk Rukka, Raidlight in Thule, kateri bodo poskrbeli za vaše udobje in dobro počutje.

Prav vsi izdelki v naši spletni trgovini, vse od športnih, tekaških nogavic pa vse do naglavnih tekaških trakov, so premišljeno izbrani, da vam bo med samim tekom kar se da prijetno. Materiali so lahki, vzdržljivi in zračni, izdelki pa kar najbolj funkcionalni. Ženske in moške kratke hlače, kratke majice brez motečih stranskih šivov, športne nogavice s posebnimi ojačitvami, naglavni trakovi, ženski športni nedrčki ter prostorni in izredno funkcionalni tekaški nahrbtniki in torbice, bodo poskrbeli, da boste nadaljne kilometre pretekli v izrednem udobju in stilu.

Filtri

37 elementov

na stran

37 elementov

na stran