Pohodništvo

O kategoriji

POHODNIŠTVO

Pohodništvo je športna aktivnost v naravi, kjer razvijamo različne motorične sposobnosti, kot so vzdržljivost, moč in koordinacija. Predvsem pa krepimo um in duha, ter sproščamo telo.

Zaradi tempa življenja in službe se zelo radi vračamo k naravi, kjer lahko pustimo vse skrbi za sabo. Na naši spletni strani vam ponujamo pestro izbiro softshell in prehodnih jaken, ki so izdelane iz različnih kombinacij materialov in imajo različne funkcije. Nekatere so namenjene le vodoodbojni zaščiti pred dežjem ali vetrom, nekatere pa so visoko tehnične in nudijo popolno vodoodpornost z visokimi vodnimi stolpci (npr. 15.000mm vodnega stolpca/15.000mvp parapropustnosti...).

Nudimo vam tudi različne softshell jakne, ki so namenjene ali sproščenemu sprehodu v naravi ali pa intenzivni aktivnosti v vseh vremenskih razmerah. Poleg tega v ponudbi najdete pohodniške jopice in puloverje.

Za sproščene pohode v hribih lahko izbirate med različnimi modeli icepeak pohodnih hlač. Hlače za pohodništvo so izdelane iz trpežnih materialov, ki so udobni, lahki in raztegljiivi.

Športne majice, ki so primerne tako za pohodništvo kot različne športne aktivnosti so izdelane iz kombinacij materialov, ki omogočaje lahkotnost med gibanjem, zračnost in hitro sušenje.

Za različno dolge pohode v naravi so vam na razpolago Thule nahrbtniki. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, od tistih manjših 15L za krajše pohode in tistih 35L za celodnevne izlete.

Filtri

114 elementov

na stran

114 elementov

na stran